BuLuT_N Admin
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Nerden : KaPaDoKYa[[ANTaLYa]] İş/Hobiler : KaRaNLıK Lakap : BuLuT_N Kayıt tarihi : 13/04/08
BuLuT_N BuLuT_N:
| Konu: BERKER - SÖNMÜYOR ATEŞİMİZ Perş. Nis. 17, 2008 11:02 am | |
| Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım
Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.. Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle...
Yıllardır Denedik Olmadı Suç Biraz Sende Biraz Da Bende Ama Uzatmayalım Artık Saknn Bir Daha Gelme..
Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor.. Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor..
Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım
Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.. Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle...
Yıllardır Denedik Olmadı Suç Biraz Bende Biraz Da Sende Ama Uzatmayalım Artık Saknn Bir Daha Gelme..
Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor.. Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor.. Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor.. | |
|
sagopes New User
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 Nerden : NeVŞeHiR Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: BERKER - SÖNMÜYOR ATEŞİMİZ C.tesi Haz. 21, 2008 8:04 pm | |
| | |
|
BuLuT_N Admin
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Nerden : KaPaDoKYa[[ANTaLYa]] İş/Hobiler : KaRaNLıK Lakap : BuLuT_N Kayıt tarihi : 13/04/08
BuLuT_N BuLuT_N:
| Konu: slm Ptsi Haz. 23, 2008 1:38 pm | |
| - sagopes demiş ki:
- bu şarkı da güsell;)
thank you!!! | |
|
sagopayca New User
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : NeVşEhİr İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : gEvEzE Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: BERKER - SÖNMÜYOR ATEŞİMİZ Ptsi Tem. 21, 2008 9:12 pm | |
| tmm mı oldu muu
En son sagopayca tarafından Cuma Ağus. 08, 2008 4:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BuLuT_N Admin
BuLuT_N BuLuT_N:
| Konu: Geri: BERKER - SÖNMÜYOR ATEŞİMİZ Cuma Ağus. 08, 2008 4:06 pm | |
| bu şarkıları ayrı bi başlık açıp yazzzzzzzzzzzzz............. | |
|